Pretraživanje proizvoda

Siva kemijske olovke, koji se lako nositi sa sobom, ručka s titan zavrtnjem, olovke za svakodnevnu upotrebu

101.51 kn 145.04 kn
  • (0) Naši
Boja:
Veličina:
Garantirano sigurna kupnja

Opis

Informacije o proizvodu

Krupan титановая dizajn: Izrađen od visoko-kvalitetne sive legure titana, ova olovka dizajnirana za dugi vijek trajanja.Joj robustan dizajn garantira da će stajati svakodnevno korištenje, ne сломавшись i ne погнувшись.

Jednostavan i moderan dizajn: Zahvaljujući лаконичному sive boje i svojoj kompaktnoj veličini ova olovka postaje moderan i sofisticiran izgled.To je savršen dodatak za profesionalce, studente ili svakoga tko cijeni estetike minimalizma.

Jednostavna zamjena tinte: U ovom ručki koristi standardne boje za gorivo, koji su široko dostupni, što čini zamjenu tinte udoban i besplatne.Ne treba tražiti posebne punjenje - jednostavno uzmi bilo koju standardnu točenje i lako, zamijenite ga.

Lagan i prenosiv: bez obzira na jaku konstrukciju, ova olovka je iznenađujuće lagan, tako da je ugodan za držanje i pisanje za dugo vremena.Manja veličina također omogućuje jednostavno ga nosite u džepu ili torbici.

Glatka i pouzdan proces pisanja: Black tinta u ovom ručku glatko idu na stranicu, osiguravajući dosljedan i pouzdan proces pisanja.Bez obzira radite li vi bilješke, pišete ili napravi nacrt, ovaj ručka osigurava da vaš rukopis biti jasan i čitljiv. 100% Novo i visoke kvalitete.

Tip: siva kvaka od legure titana Bolt Action

Veličina: 12,2 * 1 cm

Boja: siva

Boja tinte: crna

Materijal: titan

Posebnost: U ovom ručku obično se koriste standardne benzinske postaje, i možete vrlo lako zamijeniti punjenja u bilo kojem mjestu.Lagan, ali dovoljno robustan dizajn, malo manji nego kod obične olovke.

Kit sadrži: ručka 1pc.

Napomene:

1. Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

2. Molim vas, dopustite pogreške u iznosu od 1-3 mm zbog ručnog mjerenja.

Recenzije proizvoda

Naši kupci

Temelji se na 0 Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

  • Podrijetlo Kontinentalna Kina

Također mogu se sviđa

  • (0) Naši

Četka od Волчьей vune i Ovčje Vune, Захватная Ručka, Velika Četka Za Kaligrafije, Četka Za Pisanje Двустишия, Popis Двустиший Proljetni Festival, Захватная držač za knjige

materijal savjet: vukova centimetar, istovremeno centimetar, ovčji centimetar materijal ručke: masivnog drveta vrsta četke: tradicionalni četka tehničke karakteristike: vukova centimetar, paralelni centimetar, ovčji centimetar

65.91 kn 74.92 kn
  • (0) Naši

Bijela boja Marker Bijela Boja Olovke za drvo Stalni marker Vodootporna olovka Bijela Obilježavanja ručka Bijeli drveni marker na bazi ulja Quick

naš univerzalni markera s bijele tinte je idealan za sve vaše kreativne potrebe.s vodootporan i быстросохнущими svojstvima, ovaj marker se ne deformiraju i ne curi.bez puno truda napravite mat i sjajni efekt na bilo kojoj površini.osim toga, lako nositi sa sobom, što je neophodan stacionarnih

2.18 kn 4.43 kn