Pretraživanje proizvoda

Ribolov bačve i Pribor za kutije, Vertikalni Držač čaša Splav za boce, Limenke za pića Kontejner za pivo Bočni nosači kutija

41.49 kn 82.98 kn
  • (0) Naši
Boja:
Veličina:
Garantirano sigurna kupnja

Opis

Informacije o proizvodu

Karakteristike:

ООТДТИ

Osvježiti tijekom ribolov s ovim jednostavan za instalaciju подстаканника za vaše ribolovnog sandučića.Izrađen je od kvalitetnih materijala ABS, on osigurava trajnost i dugotrajno korištenje.

Ovaj univerzalni držač čaša dizajniran da bude praktičan i funkcionalan.U njemu se mogu sigurno držati limenke ili pohraniti male predmete, što je neophodan pribor za aktivan odmor.

Ovaj držač čaša, stvorena posebno za ljubitelje ribolova, aktivni odmor i kamp, pruža udobnost i omogućava vam da uživate u piću, držeći ruke slobodne.

Da li ste za ribolov ili u kampu, ovaj držač se lako montira na рыболовному sandučiću, pružajući sigurno mjesto za pohranu pića na dohvat ruke.

Ovaj izmjenjivi držač čaša će poboljšati vaše iskustvo iz ribolova.On ne samo da štedi vaše piće u sigurnosti, ali i pruža jednostavan pristup, povećava zadovoljstvo odmor na svježem zraku.

Tehničke karakteristike:

Materijal: ABS

Boja: crna

Težina paketa: oko 198 g

Veličina: cca.10x8 cm/3.93x3.15 inča

U isporuku je uključeno:

Držač čaša od 1 kom.

Napomena:

Dopuštena odstupanja od 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.Molimo vas, pobrinite se da vam ne smeta, prije nego se kladiti.

Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati međutim, boja proizvoda.Hvala!

Recenzije proizvoda

Naši kupci

Temelji se na 0 Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

  • S ležajem na malo stopalo ili bez nje No
  • S naslonom ili bez No
  • Podrijetlo Kontinentalna Kina
  • Naziv OOTDTY

Također mogu se sviđa

  • (0) Naši

Novost 2019 godine, led bljeskalica, Noćni Elektronski alarm o ugriza, lampa za pretraživanje, Dvostruko Zvona, Spona za pecanje, pribor, Vruće

karakteristike: mnoštvo različitih opcija kako bi zadovoljili sve vaše potrebe u ribolovu. patentirani univerzalni proces formiranja mekani remen - сжимайте prstima i разжимайте palcem. ribolov kliješta klasičnog dizajna s oštrim лескорезом i malo кусачком

12.21 kn 17.44 kn