Pretraživanje proizvoda

Sjajna krunica loptice za badminton, sjajni šareni ga je, sportske zabave na otvorenom, Noćni trening lopta

9.08 kn 18.24 kn
  • (0) Naši
Boja:
Veličina:
Garantirano sigurna kupnja

Opis

Informacije o proizvodu

Badminton s led pozadinskim osvjetljenjem, uvelike se produžuje vijek trajanja loptu, a istovremeno se poboljšava svoju konkurentnost, jer daje jasniju ideju o trenutku slijetanja loptu.Osim toga, led svjetla omogućuju da igraju noću.

Specifikacija:

Naslov: Sjajni badminton

Tehničke karakteristike: 3 pakiranje, pakiranje 4

Boja pozadinskog osvjetljenja: crvena, zelena

Lista pakiranja:

Led badminton * 3 kom.

ili

Badminton s led pozadinskim osvjetljenjem * 4 kom

Saznajte više o proizvodu

1. Visoko kvalitetni materijal: Čvrst materijal led badminton što je dovoljno čvrst da izdrži česte udarce bez deformacija ili oštećenja, pružajući nenadmašnu snagu i dugi vijek trajanja.

2. Povećana točnost: Uz pomoć našeg led badminton možete bez napora izvesti točne udarce, a pruža svijetle i stabilan svjetlosni efekt, koji poboljšava vidljivost loptu.Stabilan efekt može jasno pratiti kretanje волана tijekom igre, pružajući savršen baca svaki put.

3. Poboljšano osvjetljenje: Naš badminton, opremljen naprednom led tehnologijom, može se pohvaliti светоизлучающей funkcija, активируемой tipkom, koji emitira sjajan svjetlo.Idealan je za noćne igre, on će privući pažnju i da će vaše iskustvo na novu razinu.

4. Dobra udaraca Zahvaljujući nenadmašnom snazi oporavka i odličan рикошету ove воланы za badminton s led pozadinskim osvjetljenjem čine vaše puše jače i brže, dodajući uzbuđenje u igru i povećanje konkurentnosti.

5. Povećajte vrijeme igre: Zahvaljujući kemijskom glavi od polipropilena, koji je otporniji na udarce, ovaj badminton s led pozadinskim osvjetljenjem omogućuje vam da se opustite i uživate u sportu.Svjetlost noću olakšava igru s loptom i omogućuje točnije vidjeti točku slijetanja.

Recenzije proizvoda

Naši kupci

Temelji se na 0 Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

  • Broj modela Badminton s led pozadinskim osvjetljenjem
  • Materijal od perja Guščje pero klase A
  • Klasifikacija Najlon loptu
  • Podrijetlo Kontinentalna Kina
  • Materijal glave Sendvič-čep

Također mogu se sviđa

  • (0) Naši

Bijeli plastični set za kuglanje igra kuglanje u zatvorenom prostoru i na otvorenom, interaktivna igračka za roditelje i djecu, osnovna igra za kućne škole

opis ovaj predmet je skup igračaka za kuglanje za djecu, koji je izrađen od visoko kvalitetnih materijala za dugotrajnu i praktičan za korištenje.odgovarajući veličina ga čini idealnim za igru s djecom. pogodan za roditelje i djecu za organizaciju događaja, najbolji izbor za interakciju. to

35.17 kn 70.41 kn
  • (0) Naši

Novost 2019 godine, led bljeskalica, Noćni Elektronski alarm o ugriza, lampa za pretraživanje, Dvostruko Zvona, Spona za pecanje, pribor, Vruće

karakteristike: mnoštvo različitih opcija kako bi zadovoljili sve vaše potrebe u ribolovu. patentirani univerzalni proces formiranja mekani remen - сжимайте prstima i разжимайте palcem. ribolov kliješta klasičnog dizajna s oštrim лескорезом i malo кусачком

12.21 kn 17.44 kn