Pretraživanje proizvoda

Радиоуправляемая vitlo, okova, prijenosni kopča za prikolice, kompletan set od legure Stury, pribor za радиоуправляемого prikolicu Za cementnog poda, prljave zemlje, Snijeg

12.21 kn 32.92 kn
  • (0) Naši
Boja:
Veličina:
Garantirano sigurna kupnja

Opis

Informacije o proizvodu

Izdržljiv i udoban za nošenje, naše kuke će poboljšati vaše iskustvo radio upravljanje.Pogodno za avanturu na cesti i da će dati svoju instalaciju dodir realizma.

Tehničke karakteristike:

Naslov: Радиоуправляемая ovjes za prikolicu

Materijal: legura

Boja: crvena boja za pečenje

Veličina jednog proizvoda: (pribl.)2.2*1.3*1.3 cm/0.87*0.51*0.51 inč

Težina: 16 g

Pakiranje list:

2 komada * Kopča za prikolicu

8шт * Matica

8шт * Vijci

Napomene:

1. Zbog temperaturu boje monitora, fotoaparata, ambijentalno osvjetljenje i vještine snimanja neke slike proizvoda mogu imati malu razliku u boji, boja u rasutom stanju prevladati!

2. Zbog različitih ručnih mjerenja dozvoljeno mala razlika u veličini.

Pogledajte više detalja o proizvodu

1. Jednostavan za korištenje: opremljeni su korisnim značajkama za vuču prikolice s daljinskim upravljanjem, gusjenicama vozila i mnogo drugog.Jednostavan za instalaciju i kompatibilan s većinom modela, oni su obavezan modni dodatak za bilo koji ljubitelj radio avanture, azila pouzdan i univerzalno rješenje.

2. Jednostavan nosač: Osvježite svoj radio kontrolirani vozilo pomoću буксировочных kuki za радиоуправляемого prikolice: savršen dodatak na auto-opremu sa daljinskim upravljačem.Lagan i kompaktan dizajn s jednostavan za korištenje mehanizam za pričvršćivanje na bravu pruža bez problema instalirati na bilo koji model радиоуправляемого automobila.

3. Trajnost: Naš radio kontrolirani robot kuke, izrađene od teško legure, izračunava se na пересеченную teren i velika opterećenja.Zbog svoje čvrste konstrukcije možete biti sigurni da će vas sigurno zadržati tijekom svakog vuču.

4. Zgodan dizajn: Tow kuke радиоуправляемого prikolice izrađene od metala i imaju glatku površinu bez srha.Oni su vrlo realne i mogu izdržati velika opterećenja.Paket uključuje vijke i matice za jednostavnu instalaciju.

5. Smiješno poklon: Dodajte još jednu razinu uzbuđenja u avanturu na radio automobilima s ovim vuče kukama, koje podsjećaju na pravi spojnice za vitlo.Stvorene za entuzijaste radio-kontrole, oni se mogu koristiti za vuču svega, od prikolice do druge radio-automobila.

Recenzije proizvoda

Naši kupci

Temelji se na 0 Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

  • Broj modela Tow kuke za радиоуправляемого prikolice
  • Podrijetlo Kontinentalna Kina
  • Materijal Polyester
  • Korištenje Automobili i igračke sa daljinskim upravljanjem
  • Preporučena dob 14+y

Također mogu se sviđa

  • (5) Naši

Za Traxxas Trx-4 Trx4 Defender Ugrađeni Poklopac Stražnjeg kotača Stražnji pod, Stražnji Ковшовый Podnice, Stražnji pod, Stražnji Pretinac G156b

[xlmodel]-[custom]-[51945] za traxxas trx-4 trx4 defender ugrađeni poklopac stražnjeg kotača, stražnji pod kantu, stražnji pod prtljažnika g156b lice: ugrađeni poklopac stražnjeg kotača, прикрепленная na gredu okvira, spaja stražnji pod prtljažnika., treći

73.32 kn 365.50 kn