Pretraživanje proizvoda

100 zrnata 6 komada lovačkog luka Magnus Stinger broadhead s vrhom strijele za streličarstvo

172.87 kn 192.05 kn
  • (0) Naši
Boja:
Veličina:
Garantirano sigurna kupnja

Opis

Informacije o proizvodu

Dobrodošli u naš dućan!

Mi smo originalne tvornice za proizvodnju luka, ako vam treba veliko proizvod, molimo vas, kontaktirajte nas.

Specifikacija:

Vrhove strelica za streličarstvo

Težina: 100 gr.

Mi smo profesionalci u proizvodnji strijela od staklenih, ugljičnih strijela, drvene strelice, aluminijske strijele i pribor za strelice.Za sva pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas. (* ^ _ _ ^ *)

dostava diljem svijeta:

Besplatna dostava diljem svijeta, ali i način dostave ovisi o količini, mi ćemo poslati bi mali broj prilagođeno prioritetno, poslati narudžbu veće veličine kurir.Obje opcije su besplatni.

plaćanje:

Uzimamo posredništvo i T / T plaćanje.Uplata mora biti izvršena u roku od 5 dana nakon završetka promocije.Svi neplaćeni ponuditelji će dobiti upozorenje o неплатеже od Ebay i negativne povratne informacije od prodavača.

Politika Povrata: prihvaćeno

Oštećena roba vraća u roku od prvih 10 dana od dana kupovine, dostava i rukovanje su bespovratna.Oštećeni proizvod će biti razmijenjen za isti proizvod.Objašnjenje za nedostatak karaktera i broj robe mora biti naveden prije dobivanja odobrenja.

Veleprodaja:

Mi smo izvorni proizvođač, nudimo i usluge OEM i ODM.Rado ćemo suradnju na veliko i trgovini na malo prodavača, mogli ste kupiti naše proizvode, a zatim prodati u vašem lokalnom klubu, trgovini, online, itd. Ja ću vam ponuditi najbolju veliko cijenu.molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas.Ja ću rado odgovoriti na vrijeme.ako želite kupiti u rasutom stanju veliku količinu robe i ja ću vam najniže cijene.

Recenzije proizvoda

Naši kupci

Temelji se na 0 Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

  • Naziv IZDUŽENI vanjski
  • Naziv proizvoda broadhead
  • Korištenje Lov
  • Vrsta Strijela
  • Broj modela broadhead
  • Materijal za vrhove Čelik
  • Podrijetlo Kontinentalna Kina
  • Težina 100 grain

Oznake: žalac

Također mogu se sviđa

  • (0) Naši

Novost 2019 godine, led bljeskalica, Noćni Elektronski alarm o ugriza, lampa za pretraživanje, Dvostruko Zvona, Spona za pecanje, pribor, Vruće

karakteristike: mnoštvo različitih opcija kako bi zadovoljili sve vaše potrebe u ribolovu. patentirani univerzalni proces formiranja mekani remen - сжимайте prstima i разжимайте palcem. ribolov kliješta klasičnog dizajna s oštrim лескорезом i malo кусачком

12.21 kn 17.44 kn