Pretraživanje proizvoda

Rotirajući igračke, stolica za hranjenje, interaktivni revolving igračka Montessori s glazbom, edukativne igračke za djecu od 1-3 godina

128.54 kn 257.16 kn
  • (0) Naši
Boja:
Veličina:
Garantirano sigurna kupnja

Opis

Informacije o proizvodu

Naše glazbene igračke za стульчика za hranjenje-idealno uz način prehrane vašeg djeteta!Zahvaljujući povoljnoj dodir, idealno prikladnom za vaše dijete, te edukativne igračke reproducirati glazbu i zvukove za vrijeme obroka.Za samo nekoliko sekundi oni skidaju s osnova odojak i pretvaraju se u samostalni organ, koji je idealan za igranje igara.Snažan temelj na присоске jamči da će ostati na mjestu, što ih čini savršenu igračku za bilo svečane događaje.Priuštite glazbe i zabave na Uskrs, Dan zahvalnosti, Božić ili kao igračke za novorođenče!

Tehničke karakteristike:

Naslov: igračke za стульчика za hranjenje s odojak

Materijal: ABS + mekan silikon

Veličina proizvoda: kao što je prikazano na slici

Baterija: 2 baterije AAA (u kompletu ne dolaze)

Pakiranje list:

1 kom. igračaka za стульчика za hranjenje s odojak

Detalje o proizvodu

1. Sigurno kvaliteta: Naše igračke-stolice za hranjenje s odojak izrađeni od ABS i mekog silikona, ne sadrži BPA, koji je siguran za dijete.Igračke Montessori imaju polirani rubovi i glatke površine za praktičnost dodir, pogodno za razvoj kognitivnih sposobnosti i fine motorike.

2. Osjećaj zvuka: Ova glazbena igračka 2 u 1 je opremljen osnova na присоске, za koji su potrebne 2 baterije tipa AAA, ne dolaze u kompletu, a može se pričvrstiti na bilo koji glatkim površinama, kao što su stolica ili stol.Igračka i može u sekundi rastaviti na dijelove i pretvoriti u samostalni organ, koji vaše dijete će moći uživati pritiskom na glazbenu gumb.

3. Funkcijska gubitnik: Igračke-stolice za hranjenje, s jakim razlogom-sisanje čaša odvratiti djecu za vrijeme obroka.Igračke lako spoje na столикам za hranjenje, kolica, radnim površinama, polu ili bilo koje ravne površine.Stavljanje igračaka na površini pretvara ih u centrima aktivni odmor za djecu.

4. Učenje kroz igru: Naš plišani visoka stolica za hranjenje na присоске pruža beba je vesela i kognitivni proces učenja.Zvuk glazbe u razvoju slušnih vještina, dok šareni gumb i interaktivne značajke pridonose vizualno-motornoj koordinaciji, sitne моторике i njegovom razvoju.

5. Blagdanski dar: Zahvaljujući присоскам, koji se lako spoje na glatkim površinama, ovaj visoka stolica za hranjenje pretvara u igračku za putovanja ili dječji krevetić.Idealan poklon za Uskrs, Dan zahvalnosti, Božić ili za novorođenče; neka se vaša djeca zabavljaju i uče, gdje god išli.

Recenzije proizvoda

Naši kupci

Temelji se na 0 Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

  • Podrijetlo Kontinentalna Kina
  • Preporučena dob 14+y

Također mogu se sviđa

  • (5) Naši

Za Traxxas Trx-4 Trx4 Defender Ugrađeni Poklopac Stražnjeg kotača Stražnji pod, Stražnji Ковшовый Podnice, Stražnji pod, Stražnji Pretinac G156b

[xlmodel]-[custom]-[51945] za traxxas trx-4 trx4 defender ugrađeni poklopac stražnjeg kotača, stražnji pod kantu, stražnji pod prtljažnika g156b lice: ugrađeni poklopac stražnjeg kotača, прикрепленная na gredu okvira, spaja stražnji pod prtljažnika., treći

73.32 kn 365.50 kn