Pretraživanje proizvoda

1008 iznenađenja, kalendar puzzle sa obrnutim preostalo, adventski-kalendar, 24 rešetke, Božić puzzle igra s blokadom preostalo, Božićni dar za djecu i odrasle

168.80 kn 337.60 kn
  • (0) Naši
Boja:
Veličina:
Garantirano sigurna kupnja

Opis

Informacije o proizvodu

Glavne stavke:

1. Dnevne fascinantne zagonetke: pripremite se za Božić s našim puzzle "Adventski-kalendar 2023".Od 1. do 24. prosinca, svakodnevno se otvaraju novi dio za dovršetak puzzle s obrnutim preostalo i stvoriti lijep remek-djelo, встречающий blagdana.

2. Joj pjevanje ćete ojačati božićni duh: doživite radost odbrojavanje praznika pomoću zagonetke Adventski-kalendar na 2023 godine.Svaki puzzle sa svečane božićnim elementima, kao što su snjegović, medenjak čovječuljak i los, ima broj na poleđini za jednostavnu montažu.Idealno za sve uzraste i zadovoljava potrebe ljudi s različitim razinama sposobnosti.

3. Pouzdan nož materijal: Doživite radost montaže naših zagonetki "Adventski-kalendar 2023" bez hrapavi rub ili neravni, zahvaljujući precizno вырезке i čvrste konstrukcije otporne na изгибу.Ovaj puzzle veličine 70 *50 m savršen je ukras vitrine.

4. Zabavno i informativno: Naše zagonetke s adventski-kalendar na 2023 godine - to je vesela i kognitivni način poboljšati sposobnosti rješavanja problema, istovremeno se poboljšava vizualno-motorne koordinacije i kognitivne sposobnosti cijelu obitelj.

5. Poklon-iznenađenje: Svaki puzzle predstavlja lijepu i svečanoj сценку, koja će oduševiti vašu obitelj, prijatelje i djecu.Zagonetke se može koristiti kao ukras ili torbica za pohranu.To je idealan poklon za sve koji vole zagonetke i Božić.

U potrazi za svečani način da započnete odbrojavanje do Božića?Naš adventski-kalendar-puzzle - savršen izbor!Ovaj kalendar, s dnevnim zagonetke sa slike božićnog drvca, snjegović, пряничного čovjeku i los postati zabava za cijelu obitelj.Izrađen od izdržljivih materijala otpornih na изгибу, on će biti odličan poklon za vaše dijete u ove blagdanske sezone.

Specifikacija: Naziv: Zagonetke-adventski-kalendar za 2023 godine

Materijal: papir

Veličina: (otprilike) 70*50 cm/27,56*19,69 u.

Stil: kao što je prikazano na slici

Pakiranje list:

1 komplet zagonetke s adventski-kalendar na 2023 godine (24 grid)

Napomena:

1. Zbog različite prikaze i svjetlosnih efekata stvarna boja proizvoda se može malo razlikovati od boje, što je prikazano na slici.Hvala!

2. Zbog ručnog mjerenja dozvoljeno odstupanje 1-3 vidi

Recenzije proizvoda

Naši kupci

Temelji se na 0 Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

  • Tematski uzorak Cvijet
  • Materijal netkani materijal
  • Podrijetlo Kontinentalna Kina

Također mogu se sviđa