Pretraživanje proizvoda

Akrilno Očne Jabučice Domali Prst Nakit Očni Prsten Masivan Realan Egzotične Prsten Za Očne Jabučice Za Žene Djevojaka Pokloni Za Rođendan

17.37 kn 34.73 kn
  • (0) Naši
Boja:
Veličina:
Garantirano sigurna kupnja

Opis

Informacije o proizvodu

Prsten za oči - to je jedinstven i atraktivan dodatak koji će vam izgledati elegantno i moderno.Наденете li ga na Halloween, cosplay ili po bilo kojoj drugoj prilici ćete se isticati se od gužve.Prsten izrađen je od najsigurnijih materijala koji su udobni i izdržljiv.Također je reguliran i da neće zauzeti mjesto u vašem okvir za ukras.Prsten u obliku očne jabučice - savršen poklon za sebe ili svoje najmilije za Božić ili bilo koji drugi poseban dan.

Specifikacija:

Naziv proizvoda: Prsten u obliku očne jabučice

Veličina: oko 3 * 3 * 4 cm|1.18*1.18*1.57 inča

Materijal: akril

Pakiranje list:

Prsten za očne jabučice * 1

Napomena:

Zbog različitih rasvjete i postavki zaslona, boje proizvoda mogu neznatno razlikovati od prikazane na fotografijama.

Zbog razlike u upotrebu dimenzije, molim vas, dopustite razliku u iznosu od 1-2 vidi

Detalje o proizvodu

1. Jedinstven i moderan pribor: To je prsten za oči predstavlja glatke i sjajne nakit proizvod, u kojoj ćete izgledati elegantno i ljupko.On razlikuje detaljima nudi i prepoznatljiv dizajn koji će privući svačiju pažnju i da će pokazati svoj ukus i stil.

2. Dodajte koricu svoje haljine: To je prsten za oči - jedinstven i zabavan dodatak, koji će dodijeliti vam u bilo gužvi.To je pogodan za svakodnevne nakita, tako i za posebne prigode.Možete ga kombinirati s različitim odjeću i kosom, stvarajući različite slike.

3. Ne обесцвечивается i ne prigušuje: Ovaj prsten ima zapanjujući dizajn u obliku očne jabučice, proizveden od akrila, trajne i ne выцветающего materijala.On također ne sadrži kadmij i olovo, što ga čini pogodnim za ljude s osjetljivom kožom.

4. Ponesite ga sa sobom gdje god idete: Akrilno prsten za oči možete nositi sa sobom po kući, u školi ili na izlet, jer je prijenosni i dovoljno jednostavan, lako držati u ruci.Možete ga nositi sa sobom u bilo kojem mjestu, ako se stavi u svoju torbu.

5. Savršen izbor za poklon: To je prsten u obliku očne jabučice - poklon za Valentinovo, majčin Dan, Dan zahvalnosti, Božić, Nova godina, Dan rođenja i vjenčanja bliske osobe, kao što su mama, teta, sestra, prijateljica, supruga i kći.

Recenzije proizvoda

Naši kupci

Temelji se na 0 Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

  • E-mail no
  • Materijal PAMUK
  • U povodu Eid al-Fitr
  • Podrijetlo Kontinentalna Kina
  • Broj modela Prsten Za oči Akrilno Prsten Za Oči

Također mogu se sviđa